Με τις μελωδίες της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας 
του Δήμου Ηρακλείου
οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ υποδέχτηκαν τις εορτ
ές
 
 
Στα γιορτινά τους ντύθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο και υποδέχτηκαν την Παιδική & Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου που τραγούδησαν μοναδικές μελωδίες, για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά, γύρω από το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της εταιρείας. 
 
Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, στο αίθριο των Κεντρικών Γραφείων Ηρακλείου της εταιρείας, τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας του  Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού της διευθυντή κ. Γιάννη Ιδομενέως, ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα «ταξιδεύοντας» όλους τους παρευρισκόμενους με τη δική τους παιδική αθωότητα και τις μελωδικές φωνές τους στο πνεύμα των εορτών.
 
Η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Μανιαδάκη, στελεχών, υπαλλήλων και συνεργατών των Μινωικών Γραμμών, καθώς και γονέων, συγγενών και φίλων των μελών της χορωδίας. 
 
Εκ μέρους της Διοίκησης των Μινωικών Γραμμών, ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ηρακλείου, για την ευγενική παραχώρηση της χορωδίας, τον κ. Γιάννη Ιδομενέως για το εξαιρετικό καλλιτεχνικό του έργο και τον πιανίστα κ. Νίκο Κοκκίνη που συνόδευσε μοναδικά τη χορωδία. Επίσης, όλα τα μέλη της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου, που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες τους μας μύησαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
 
Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία!
 
Από το Γραφείο Τύπου
των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
Ηράκλειο, 17 Δεκεμβρίου 2014