Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 το απόγευμα, στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ανακοίνωσε τη χορηγική στήριξη των δραστηριοτήτων του από τις Μινωικές Γραμμές.

 

Στο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

  «Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη θάλασσα και ιδιαίτερα την ιστιοπλοΐα, οι Μινωικές Γραμμές «υιοθετούν» τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου και στηρίζουν τις δράσεις του.

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών και νέων δυναμικών για τον ναυταθλητισμό του τόπου μας, αγοράσαμε πέντε σύγχρονα εκπαιδευτικά / αγωνιστικά σκάφη BUG της κατηγορίας Laser Performance, τα οποία προσφέρουμε στον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου προκειμένου να συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο και εμείς με τη σειρά μας στην εκπαίδευση των νέων παιδιών του Νότου, των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, ώστε να γνωρίσουν την αξία και τον καθοριστικό ρόλο της θάλασσας στη ζωή τους και κατ΄ επέκταση να μυηθούν στο χώρο της ιστιοπλοΐας, είτε ως ψυχαγωγία και αναψυχή, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο…».

 

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μανιαδάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συνεργασία του στην επιλογή και αγορά των σκαφών, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας κ. Νίκο Κακλαμανάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους.

 

Με αυτό τον τρόπο οι Μινωικές Γραμμές αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά έμπρακτα το διαχρονικό τους ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την κοινωνική τους υπευθυνότητα στηρίζοντας ενεργά τον άνθρωπο και τις αξίες του σε όλη τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής τους στην ακτοπλοΐα.

 

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών και νέων δυναμικών για τον αθλητισμό του Νότου της Κρήτης, των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, οι Μινωικές Γραμμές εντάσσουν στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους το πρόγραμμα δράσεων του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου και στέκονται αρωγοί στο πλευρό των νέων παιδιών και της νεολαίας γενικότερα (αθλητών και αθλητριών) της περιοχής, που ασχολούνται με τη θάλασσα και όλων εκείνων που επιβεβαιώνουν ότι οι μεγάλες και ευγενικές ιδέες αντέχουν στο χρόνο.

 

Μινωικές Γραμμές, κοντά στον άνθρωπο και τις αξίες του!

Από το Γραφείο Τύπου

των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Ηράκλειο, 18 Ιουλίου 2016