Μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία απόλαυσαν τα μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Ακτοπλοϊκών Εταιρειών VFF (International Ferry Association) κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού τους Ταξιδίου από Ηράκλειο προς Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, με το H/S/F Festos Palace.

Κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος VFF διοργανώνει για τα μέλη του ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά ταξίδια και φέτος επέλεξε να το πραγματοποιήσει με ένα από τα πολυτελή και οικολογικά πλοία των Μινωικών Γραμμών. Στόχος του εκπαιδευτικού ταξιδίου ήταν να επιτευχθεί η σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων και η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας, στα πλαίσια των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν με πυρήνα τους τρόπους ικανοποίησης και άμεσης ανταπόκρισης των εξελισσόμενων αναγκών του επιβάτη.

Tour Operators, πράκτορες, εκπρόσωποι των Ναυτιλιακών Εταιρειών, ως μέλη του VFF, έτυχαν ιδιαίτερης υποδοχής και ζεστής φιλοξενίας από τα στελέχη της εταιρείας και το προσωπικό του πλοίου των Μινωικών Γραμμών.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα, παρακολούθησαν μία ενημερωτική παρουσίαση στη Disco του πλοίου από τα στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης Επιβατών της Εταιρείας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την ιστορία, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, την εμπορική πολιτική, καθώς επίσης το κοινωνικό πρόσωπο και τις περιβαλλοντικές δράσεις των Μινωικών Γραμμών. Μετά το πέρας της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε μια εορταστική εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα που προσφέρθηκαν στους τυχερούς της βραδιάς.

Στη διάρκεια του ταξιδίου, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους φιλόξενους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του πλοίου, να απολαύσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες εν πλω που παρέχονται στο επιβατικό κοινό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, καθώς και να γευθούν τις γαστρονομικές δημιουργίες και τα εκλεκτά πιάτα των εστιατορίων του πλοίου.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών

23 Οκτωβρίου 2019