3.1 Στο πρόγραμμα Minoan Lines Bonus Club υπάρχουν δυο βαθμίδες συμμετοχής: η απλή και η χρυσή ανάλογα με τους πόντους που έχουν συγκεντρωθεί. Σε κάθε βαθμίδα συμμετοχής, το πρόγραμμα παρέχει και διαφορετική κάρτα. Το Minoan Lines Bonus Club διαθέτει 2 είδη καρτών: την Minoan Lines Bonus Club card , Minoan Lines Bonus Club – Gold card Ανάλογα με την βαθμίδα συμμετοχής διαφοροποιούνται οι προϋποθέσεις απόκτησης της κάθε κάρτας καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνει το μέλος. 

 

3.1. Minoan Lines Bonus Club card:


3.1.1.1 Με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα ο αιτών αποκτά την προσωρινή (χάρτινη) κάρτα Minoan Lines Bonus Club με τον οκταψήφιο αριθμό κάρτας. Το μέλος μπορεί να ξεκινήσει να συλλέγει πόντους αμέσως μόλις αποκτήσει την προσωρινή κάρτα από την αγορά του εισιτηρίου του. Με την κάρτα αυτή το μέλος δεν μπορεί να συλλέξει πόντους από τις αγορές του στα σημεία που έχουν ορισθεί πάνω στο πλοίο και να τύχει των πλήρων προνομίων.

 

3.1.1.2 Εφόσον γίνει αποδεκτή η αίτηση του μέλους, τότε αποστέλλεται στο μέλος η πλαστική προσωπική κάρτα Minoan Lines Bonus Club. Η κάρτα αυτή έχει τον ίδιο αριθμό κάρτας με την προσωρινή χάρτινη κάρτα που διέθετε το μέλος. Με την πλαστική Minoan Lines Bonus Club card το μέλος αποκτά πλήρη προνόμια στο Πρόγραμμα και μπορεί να συλλέγει πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων του και τις αγορές /καταναλώσεις του στο πλοίο, όπως επίσης απολαμβάνει εκπτώσεων στα καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ των πλοίων. 

Αν σε 3 χρόνια το μέλος δεν έχει συγκεντρώσει καθόλου πόντους, τότε η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει την κάρτα Minoan Lines Bonus Club και να ακυρώσει τη συμμετοχή του μέλους στο πρόγραμμα.

 

3.1.1.3 Τα μέλη που κατέχουν την πλαστική Minoan Lines Bonus Club κάρτα θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια για την χρήση των υπηρεσιών των Μινωικών Γραμμών και για τις αγορές / καταναλώσεις τους πάνω στα πλοία: 

  • 10 % έκπτωση στα εστιατόρια (Self Service & A la Carte), τη disco και όλα τα μπαρ των πλοίων 
  •  
  • 10 % έκπτωση στα καταστήματα των πλοίων *
  •  
  • Ειδικές προωθητικές ενέργειες, συνεργασίες και προσφορές της εταιρίας μόνο για τα μέλη.


* Δεν ισχύει η συλλογή πόντων από τα εστιατόρια Self Service και τα μπαρ των πλοίων. Επίσης δεν ισχύει η έκπτωση & η συλλογή πόντων στα καταστήματα μικροαντικειμένων (ψιλικών, περιοδικών, εφημερίδων, σιγαρέτων) καθώς και σε κάποια προϊόντα στα μπαρ και τα καταστήματα των πλοίων

 

3.1.2 Minoan Lines Bonus Club – Gold Card:


3.1.2.1 Το μέλος που συλλέγει τουλάχιστον 3.000 πόντους σε οποιαδήποτε περίοδο 24 μηνών αποκτά το Χρυσό Status και λαμβάνει τη Minoan Lines Bonus Club – Gold Card. 

 

3.1.2.2 Το μέλος που θα συλλέξει τουλάχιστον 7.500 πόντους από την ημερομηνία εγγραφής του στο πρόγραμμα, αποκτά το Χρυσό Status και λαμβάνει τη Minoan Lines Bonus Club – Gold Card. 

 

3.1.2.3 Τα μέλη που κατέχουν την Minoan Lines Bonus Club – Gold Card θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια για την χρήση των υπηρεσιών των Μινωικών Γραμμών και για τις αγορές / καταναλώσεις τους πάνω στα πλοία: 

  • 20 % έκπτωση στα εστιατόρια (Self Service & A la Carte), τη disco και όλα τα μπαρ των πλοίων
  •  
  • 15 % έκπτωση στα καταστήματα των πλοίων *
  •  
  • Ειδικές προωθητικές ενέργειες, συνεργασίες και προσφορές της εταιρίας μόνο για τα μέλη με Χρυσό Status.
  •  
  • Πρόσβαση στο σαλόνι VIP στα πλοία της Κρήτης (Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς) για τα μέλη με χρυσή κάρτα που ταξιδευούν σε καμπίνα.

* Δεν ισχύει η συλλογή πόντων από τα εστιατόρια Self Service και τα μπαρ των πλοίων. Επίσης δεν ισχύει η έκπτωση & η συλλογή πόντων στα καταστήματα μικροαντικειμένων (ψιλικών, περιοδικών, εφημερίδων, σιγαρέτων) καθώς και σε κάποια προϊόντα στα μπαρ και τα καταστήματα των πλοίων.

 

3.1.3 Κάθε κάρτα είναι προσωπική (αναγράφει το ονοματεπώνυμο του κατόχου-δικαιούχου) και αμεταβίβαστη. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική. 

 

3.1.4 Οι Μινωικές Γραμμές μπορούν να τροποποιήσουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τις προϋποθέσεις απόκτησης κάθε κάρτας καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνει το μέλος σε κάθε επίπεδο. 

 

3.1.5 Σε περίπτωση κλοπής ζημιάς ή απώλειας της κάρτας, το μέλος θα πρέπει να το δηλώσει γραπτώς είτε συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα την οποία μπορεί να βρει στα Κεντρικά Πρακτορεία και στα πλοία ή επικοινωνώντας με την υπηρεσία Minoan Lines Bonus Club στο 2810 399850 , ώστε να του δοθούν περαιτέρω οδηγίες.

3.1.6 Η κάρτα θα αντικατασταθεί με μια νέα κάρτα, που θα αποσταλεί στο μέλος. Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας η νέα κάρτα θα διαθέτει και νέο αριθμό καθώς ο αριθμός της προηγούμενης θα ακυρώνεται για λόγους ασφάλειας. Στην περίπτωση ζημιάς της κάρτας, θα διατηρηθεί ο παλαιός αριθμός στη νέα κάρτα.