Θα πάτε στην Κρήτη για διακοπές και δεν ξέρετε πού να βγείτε για φαγητό;

Η Minoan Lines συνεργάζεται με το All inclusive Dining και προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του Minoan Lines Bonus Club έως 15% έκπτωση σε κάθε αγορά πακέτου γεύματος για να πάρετε μια γεύση από Κρήτη αυτό το καλοκαίρι.

Η καινοτόμα πλατφόρμα της All Inclusive Dining δίνει στους ταξιδιώτες την δυνατότητα να απολαύσουν αυθεντικά τοπικά γευματα ενσωματωμένα σε προπληρωμένα πακέτα. Με τα πακέτα που περιέχουν προσεκτικά διαλεγμένα μενού σε κορυφαία εστιατόρια, με βάση τις καλύτερες τοποθεσίες του νησιου, μπορείτε να εξερευνήστε την Κρήτη και να ζήστε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες δοκιμάζοντας παραδοσιακά εδέσματα και χαρακτηριστικές γεύσεις.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία της All Inclusive Dining βελτιστοποιει την εμπειρία των επισκεπτών αφαιρώντας την ανάγκη συναλλαγών καθώς δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας μετρητά. Σας εξασφαλίζει λοιπόν την ασφάλεια της ακρίβειας του προϋπολογισμού και ταυτόχρονα την ελευθερία να επιλέξετε πως, που και πότε θα περάσετε τις πολύτιμες διακοπές σας!

Χρήσιμες Πληροφορίες:


Προσφορά για τα απλά μέλη Bonus Club

  • 10% έκπτωση


Προσφορά για τα Gold μέλη Bonus Club

  • 15% έκπτωση


Για να δείτε τα εστιατόρια, τα μενού και να αποκτήσετε την προσφορά!

  1. Κάνετε κλικ στο https://partners.allindining.com/minoanLines
  2. Εισάγετε τον αριθμό της Minoan Lines Bonus Club κάρτας σας στο σχετικό πεδίο και εμφανίζεται ο Κωδικός Έκπτωσης allindining.com.
  3. Διαμορφώστε το πακετο γεύματος που σας ταιριάζει (δείπνο ή και μεσημεριανό, για πόσες ημέρες)
  4. Πριν την ολοκλήρωση της αγοράς, εισάγετε τον Κωδικό Έκπτωσης στο πεδίο discount code.


Για περισσότερες πληροφορίες


Ιστοσελίδα: https://allindining.com/

Email: support@allindining.com

Τηλέφωνο: +30 28210 40382 & +30 6947 420776

Messenger: https://m.me/allindining