Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τηνΠαρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, η έγκριτη, διεθνούς κύρους ναυτιλιακή εφημερίδα Lloyd’s List, στα πλαίσια των βραβείωνGreekShippingAwards2016, απένειμε στιςΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣτο βραβείοPassengerLineoftheYear.

Η βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού αλλά και του έντονου ανταγωνισμού που υπήρχε στην κατηγορία. Η εταιρεία μας διακρίθηκε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, ως μία από τις κορυφαίες, κοινωνικά ευαισθητοποιημένες και συνεχώς εξελισσόμενες εταιρείες στο χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, για:α)τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό στα υπερπολυτελήHighSpeedCruiseFerriesτου στόλου της,β)την ηγετική της θέση στις γραμμές που δραστηριοποιείται,γ)τις πρόσφατες στρατηγικές επενδυτικές της κινήσεις με την ενίσχυση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο τηςHellenicSeawaysμε ποσοστόάνω του 48%καιδ)τα εντυπωσιακά οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2016, τα καλύτερα όλων των εποχών από την ίδρυσή της.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τωνΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝτο βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας,κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο οποίος, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παραλαμβάνω για δεύτερη φορά – εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τωνΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ– το βραβείοPassengerLineoftheYear.Είναι πραγματικά μία εξαιρετική διάκριση, ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:I)τουςκύριους μετόχουςτης εταιρείας μας, τονΌμιλοGrimaldi, για την συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη του προς τιςΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,II)τουςπελάτες μας αυτοκινητιστέςπου μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε τόσο στις γραμμές εσωτερικού όσο και εξωτερικού, τουςσυνεργάτεςμας στηνΕλλάδακαι τηνΕυρώπηπου εμπιστεύονται τιςΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣκαι προωθούν το εμπορικό της προϊόν και όλους τουπιστούς επιβάτες μαςπου προτιμούν να ταξιδεύουν με ταcruiseferriesτης εταιρείας. Επιπλέον θα ήθελα να εκφράσω τις - από βάθους καρδιάς - ευχαριστίες μου στο προσωπικό της εταιρείας μας, σε θάλασσα και στεριά, για το επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα του».

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντικά στελέχη και στενοί συνεργάτες της εταιρείας.

Από το Γραφείο Τύπου

τωνΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Ηράκλειο, 5 Δεκεμβρίου 2016