Το KASTRO HOTEL είναι ένα ξενοδοχείο boutique 3 αστέρων, το οποίο συνδυάζει θαυμάσια την πλούσια Κρητική παράδοση, τη μοντέρνα διακόσμηση και τη ζεστή φιλοξενία. Οι επισκέπτες του απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ένα περιβάλλον φιλικό, άνετο, μοντέρνο με πολυτέλεια, κομψότητα και άνεση, σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. Η διαμονή στο KASTRO HOTEL αποτελεί μοναδική εμπειρία είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για διακοπές.


Θα θέλαμε να σας ενημερωσουμε ότι όλα τα μέλη του MINOAN LINES BONUS CLUB αυτόματα έγιναν και μέλη του Ξενοδοχείου μας.


Για όλα τα μέλη του MINOAN LINES BONUS CLUB, προσφέρει

  • Προνομιακή έκπτωση 15% στην online τιμή διανυκτέρευσης με τη συμπλήρωση του ειδικού κωδικού προσφοράς (KastroΜinoan), όσοι επισκέπτονται την Ιστοσελίδα μας. Όταν ο ενδιαφερόμενος προχωρήσει σε κράτηση και αφού έχει επιλέξει τις ημερομηνίες που επιθυμεί θα πρέπει να συμπληρώσουν στο πεδίο <<Voucher / Promo code>> τον κωδικό προσφοράς. Με την εφαρμογή - ενεργοποίηση του κωδικού, αυτόματα θα λάβετε την έκπτωση.
  • Η έκπτωση Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ για τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club όλων των βαθμίδων.
  • Η έκπτωση Παρέχεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους στην υποδοχή του ξενοδοχείου
  • Οι τιμές από την Ιστοσελίδα μας έχουν " Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής "


Το KASTRO HOTEL βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές της πόλης. Η τοποθεσία του προσφέρεται για μια βόλτα σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Η περιήγηση μπορεί να ξεκινήσει από το λιμάνι του Ηρακλείου, με μία επίσκεψη στο μεγαλόπρεπο ενετικό φρούριο Κούλες, να συνεχίσει στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης και να κατευθυνθεί στην ιστορική 25ης Αυγούστου, τη Λότζια, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, το περίτεχνο σιντριβάνι και την πλατεία των λιονταριών και να καταλήξει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κρήτης, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα μουσεία της Ελλάδας και φιλοξενεί αμύθητους θησαυρούς των Μινωικών, των αρχαίων, των κλασικών, των Ελληνιστικών και των Ρωμαϊκών χρόνων της Κρήτης.


Επίσης το Ξενοδοχείο απέχει

  • 10 λεπτά περπάτημα από το λιμάνι
  • 15 λεπτά οδηγώντας από το αεροδρόμιο
  • 5 λεπτά περπάτημα από το κέντρο της πόλης


KASTRO HOTEL

Διεύθυνση : Θεοτοκοπούλου 22 

Πόλη: Ηράκλειο

T.K: 71202

Τηλέφωνο : 2810 28 50 20

E-mail : info@kastro-hotel .gr