Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία της Minoan Lines Bonus Club με την ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε.!


Προσφέρουμε αποκλειστικά στα μέλη μας :


  • Με την επίδειξη της Minoan Lines Bonus Club, έκπτωση 20% στο εστιατόριο της εταιρίας Athina Food & Coffee που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του νέου υπεραστικού σταθμού της ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε. «ΑΘΗΝΑ - MINOAN LINES», Λεωφόρος Ικάρου 9 στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • Με την επίδειξη του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, έκπτωση 25% για την διαδρομή Σητεία - Ηράκλειο -Σητεία.


Χρήσιμες Πληροφορίες:

Athina Food & Coffee


  • Το self service εστιατόριο του Athina Food & Coffee λειτουργεί καθημερινά με μοναδικά σπιτικά πιάτα ημέρας από τις 11:00 έως της 19:00. Στο Snack Bar του Athina Food & Coffee μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, καθημερινά φρέσκα αρτοσκευάσματα, χυμούς και ροφήματα από τις 06:00 έως της 22:00 με ειδικές τιμές για τα μέλη.
  • Δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας και παραλαβής από την υποδοχή - ταμείο του εστιατορίου μας. Τηλέφωνο εστιατορίου: +30 693 7040100.
  • Για να ενημερώνεστε καθημερινά για το μενού της ημέρας, ακολουθήστε μας στα social! Facebook: Athina Food & Coffee, Instagram: @athina.food.coffee


Διαδρομή Σητεία - Ηράκλειο -Σητεία

Η έκπτωση ισχύει για τη διαδρομή από Ηράκλειο προς Σητεία, για τα χωριά από Καβούσι έως Σητεία με την επίδειξη του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της προηγούμενης ημέρας και στη διαδρομή από Σητεία προς Ηράκλειο για τα χωριά έως Καβούσι, με τη επίδειξη του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της ίδιας ημέρας.