Την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Tourism Awards 2020. Οι Μινωικές Γραμμές απέσπασαν τρεις σημαντικές ανώτατες διακρίσεις και κέρδισαν:

  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την Ταξιδιωτική Εμπειρία (Travel Experience), στην ενότητα Travel (https://winners.tourismawards.gr/minoikes-grammes/). Κάθε επιβάτης σε ένα Cruise Ferry των Μινωικών Γραμμών απολαμβάνει το κύρος, τη σιγουριά, τη φιλοξενία μίας μεγάλης Κρητικής ναυτιλιακής δύναμης, ταξιδεύοντας με τα μεγαλύτερα, πολυτελέστερα και οικολογικά επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία της Ευρώπης. Απολαμβάνει ολόκληρη την ταξιδιωτική εμπειρία, από την ώρα της επιβίβασης μέχρι τον τελικό προορισμό του, την εξυπηρέτηση και τις ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες εν πλω που προσφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας σε ένα πολυτελές περιβάλλον άνεσης, διασκέδασης, χαλάρωσης, που θυμίζει ξενοδοχείο πολλών αστέρων.
  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την Online Strategy των Μινωικών Γραμμών, στην ενότητα Online Strategy (https://winners.tourismawards.gr/minoikes-grammes-2/). Οι Μινωικές Γραμμές, αντιλαμβανόμενες τη δυναμική του digital marketing και τις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών τους, σχεδιάζουν και υλοποιούν στοχευμένες καμπάνιες προβολής και προώθησης online ακολουθώντας και αξιολογώντας συνεχώς όλες τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, του διαδικτύου και των social media.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος στην ενότητα Sustainability (https://winners.tourismawards.gr/ta-prota-oikologika-cruise-ferries-stin-elliniki-epivatigo-naytilia-minoikes-grammes-a-n-e/).

Η εταιρεία, παράλληλα με τη δυναμική πορεία και ανάπτυξη που τη διακρίνει στο χώρο της ναυτιλίας αναγνωρίζει έμπρακτα και την ευθύνη που της αναλογεί στην προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης. Οι Μινωικές Γραμμές υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον ενώ παράλληλα τα πλοία τους είναι τα πρώτα οικολογικά Cruise Ferries της ελληνικής Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα. Η αναγνώριση αυτή ενισχύει, ενθαρρύνει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες της εταιρείας που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη χώρα μας και τη συνεχή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.  Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε σκληρά για να αξίζουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας για μία ποιοτική εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία!

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών

04 Ιουνίου 2020