Εκπτώσεις και Προνόμια Γραμμές Εσωτερικού | Minoan Lines
Minoan

Εκπτώσεις και Προνόμια Γραμμές Εσωτερικού

Συλλογή Πόντων, Κάρτες & Προνόμια


Το πρόγραμμα επιβράβευσης του Minoan Lines Bonus Club βασίζεται στην συλλογή πόντων. Όσους περισσότερους πόντους συλλέγετε στην κάρτα σας, από τις αγορές εισιτηρίων και προϊόντων από το εστιατόριο À la Carte και τα καταστήματα των πλοίων μας, τόσα περισσότερα και τα προνόμια.


Οι κάρτες του Minoan Bonus Club:


1) Απλή Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club

2) Minoan Lines Bonus Club-Gold


Πώς λειτουργεί;


Αμέσως μετά την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής σας, θα παραλάβετε αμέσως την «Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club». Έτσι, θα μπορείτε να συλλέγετε πόντους από την πρώτη κιόλας μέρα!Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club

Minoan Bonus Club

Η απλή «Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club» είναι η ψηφιακή κάρτα που θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε κατά την καταχώρηση της εγγραφής σας. Η κάρτα αναγράφει το ονοματεπώνυμό σας και τον ψηφιακό οκταψήφιο προσωπικό κωδικό της «Κάρτας Μέλους».

Από τη στιγμή που θα την λάβετε θα είσαστε και επίσημα μέλος του Minoan Lines Bonus Club και θα μπορείτε να ξεκινήσετε να επωφελείστε από τα προνόμια που έχουμε εξασφαλίσει ειδικά για εσάς!

Με την «Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club» απολαμβάνετε:

 • Δωρεάν εισιτήρια με την εξαργύρωση των πόντων που έχετε συλλέξει, για όλες τις κατηγορίες επιβατών και οχημάτων (βάσει του πίνακα δώρων).
 • 10%-20% έκπτωση σε εισιτήρια στην Γραμμή της Κρήτης.
 • 20% έκπτωση σε εισιτήρια στην Γραμμή της Αδριατικής.
 • 10% έκπτωση στα εστιατόρια των πλοίων (À la Carte ή Self Service), στα Bars και τη Disco.
 • 10% έκπτωση στις αγορές από τα καταστήματα των πλοίων (δεν ισχύει στα περίπτερα των πλοίων).
 • Ειδικές προσφορές μόνο για μέλη.

*Να θυμόσαστε, οι πόντοι που συλλέγετε με την απλή ή την Gold κάρτα σας παραμένουν ενεργοί στον λογαριασμό σας για τρία χρόνια. Αν δεν τους εξαργυρώσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι πόντοι σας θα λήξουν.Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club

Minoan Bonus Club

Εάν συγκεντρώσετε πάνω από 3.000 πόντους σε διάστημα 24 μηνών (ανεξάρτητα από το αν έχετε εξαργυρώσει τους πόντους σας), τότε αποκτάτε «Χρυσό Status» και έτσι η «Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club» σας, αναβαθμίζεται σε χρυσή κάρτα ή «Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club – Gold».

Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε ακόμα περισσότερα προνομία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και σας εξασφαλίζουν:

 • Δωρεάν εισιτήρια με την εξαργύρωση των πόντων που έχετε συλλέξει, για όλες τις κατηγορίες επιβατών και οχημάτων (βάσει του πίνακα δώρων).
 • 20% έκπτωση σε εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς.
 • 15% έκπτωση στις αγορές από τα καταστήματα των πλοίων (δεν ισχύει στα περίπτερα των πλοίων).
 • 20% έκπτωση στα εστιατόρια των πλοίων (À la Carte ή Self Service), στα Bars και τη Disco.
 • Ειδικές προσφορές μόνο για τα Χρυσά μέλη του Bonus Club.

Όμως, ακόμα και αν δεν καταφέρετε να συλλέξετε 3.000 πόντους σε διάστημα 24 μηνών, μπορείτε να αποκτήσετε «Χρυσό Status» και την κάρτα «Minoan Lines Bonus Club-Gold», όταν ξεπεράσετε τους 7.500 πόντους από την ημερομηνία εγγραφής σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Minoan Bonus Club (ανεξάρτητα αν θα τους έχετε εξαργυρώσει ή όχι).

*Να θυμόσαστε, οι πόντοι που συλλέγετε με την απλή ή την Gold κάρτα σας παραμένουν ενεργοί στον λογαριασμό σας για τρία χρόνια. Αν δεν τους εξαργυρώσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι πόντοι σας θα λήξουν.