Προσφορά Περιορισμένης Διάρκειας: Early Booking 20% μέχρι 29/02/2020

Ποτέ δεν είναι νωρίς για διακοπές στην Ιταλία!

Ελλάδα – Ιταλία – Προσφορά Early Booking

 

Μπορείτε να πείτε όχι σε ένα road trip στην Τοσκάνη; Σε μια μακαρονάδα μπολονέζ; Στα αυθεντικά δερμάτινα προϊόντα της Φλωρεντίας, την κοσμοπολίτικη Ρώμη και τη ρομαντική Βενετία; Αν δεν μπορείτε, κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα με προσφορά -20% και απολαύστε τις διακοπές σας στη μαγευτική Ιταλία!

Με την προσφορά Early Booking απολαμβάνετε:

  • 20% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων, για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.

  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές της Minoan Lines για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.

Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στα οχήματα που περιλαμβάνονται στην προσφορά Camping All Inclusive.

H προσφορά Early Booking 20%* ισχύει για δρομολόγια στην Γραμμή Ιταλίας μέχρι 15/01/2021 και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Ξεκινήστε την κράτησή σας:

Online Κρατήσεις

E.g., 25-10-2020
E.g., 25-10-2020

*Οι ναύλοι για εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται. Εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο, μπορεί να αλλαχθεί η ημερομηνία ταξιδιού ή τα εισιτήρια να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων Early Booking σε ανοιχτής ημερομηνίας, ο επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει κατά την επικύρωση της νέας ημερομηνίας ταξιδιού, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στο/α σκέλος/η της διαδρομής που έχει μεταβληθεί.

*Δεν εφαρμόζεται στα σταθερά τέλη. Δεν ισχύει σε κρατήσεις με ανοιχτή επιστροφή (Open Date). Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται.

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.