Προσφορά Περιορισμένης Διάρκειας: Early Booking 15% Έως 31/05/2021

Ταξιδέψετε από/προς Ελλάδα - Ιταλία με ευελιξία. ΔΩΡΕΑΝ Αλλαγή ή Ακύρωση έως 30/06!

Ανυπομονείτε να απολαύσετε ξανά στιγμές ανεμελιάς; Κλείστε τα εισιτήριά σας νωρίς και οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας στις Γραμμές της Αδριατικής με αυτή τη μοναδική προσφορά περιορισμένης διάρκειας: Early Booking 15%!

Κάντε κράτηση έως 31/05/2021 και απολαύστε:

  • 15% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων, για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής (Εξαιρούνται τα καθορισμένα τέλη).
  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές της Minoan Lines για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.
  • Ευελιξία στις κρατήσεις, χωρίς ακυρωτικά έως 30/06/2021!

Όσο για την ημέρα του ταξιδιού, σας ενημερώνουμε ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας στα πλοία, τα γραφεία και τα πρακτορεία μας. Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

Χρήσιμες Πληροφορίες.

  • H προσφορά Early Booking 15%* ισχύει για δρομολόγια στην Γραμμή Ιταλίας μέχρι 31/12/2021 και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
  • Έως και τις 30/06/2021 τα εισιτήρια με Early Booking μπορούν να τροποποιηθούν καθώς και να ακυρωθούν χωρίς χρέωση.
  • Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στα οχήματα που περιλαμβάνονται στην προσφορά Camping All Inclusive.

Ξεκινήστε την κράτησή σας:

Online Κρατήσεις

E.g., 01-12-2021
E.g., 01-12-2021

 

*Μετά τις 30/06/2021 οι ναύλοι για εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται. Εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο, μπορεί να αλλαχθεί η ημερομηνία ταξιδιού ή τα εισιτήρια να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων Early Booking σε ανοικτής ημερομηνίας, ο επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει κατά την επικύρωση της νέας ημερομηνίας ταξιδιού, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στο/α σκέλος/η της διαδρομής που έχει μεταβληθεί.

*Εξαιρούνται τα καθορισμένα τέλη. Δεν ισχύει σε κρατήσεις με ανοιχτή επιστροφή (Open Date). Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται.

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.