Προσφορά Περιορισμένης Διάρκειας: Early Booking 20% μέχρι 28/02/2019

Κάντε μια διακοπή… για τις επόμενες διακοπές σας!

Online Κρατήσεις

E.g., 24-10-2019
E.g., 24-10-2019

Ελλάδα – Ιταλία – Προσφορά Early Booking

 

Βενετία, Ρώμη, Αγκώνα, Φλωρεντία… όποτε κι αν τις επισκεφτείτε θα τις ερωτευτείτε! Γιατί η Ιταλία είναι μαγευτική όλο το χρόνο. Το 2019 πρέπει να είστε και εσείς εκεί! Άλλωστε, με τα υπερσύγχρονα πλοία της Minoan Lines, που σας ταξιδεύουν με άνεση και ασφάλεια, αυτό το ταξίδι… δεν είναι τόσο μακριά.

Έως 28/02/2019

  • 20% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων, για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.
  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές της Minoan Lines, εκτός του Early Booking 30%, για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.

H προσφορά Early Booking 20% ισχύει για δρομολόγια στην Γραμμή Ιταλίας μέχρι 22/12/2019 και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Ξεκινήστε την κράτησή σας:

Online Κρατήσεις

E.g., 24-10-2019
E.g., 24-10-2019

*Οι ναύλοι για εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται. Εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο, μπορεί να αλλαχθεί η ημερομηνία ταξιδιού ή τα εισιτήρια να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων Early Booking σε ανοιχτής ημερομηνίας, ο επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει κατά την επικύρωση της νέας ημερομηνίας ταξιδιού, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στο/α σκέλος/η της διαδρομής που έχει μεταβληθεί.


*Δεν εφαρμόζεται στα σταθερά τέλη. *Δεν ισχύει σε κρατήσεις με ανοιχτή επιστροφή (Open Date). *Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται.

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.