Προσφορά Περιορισμένης Διάρκειας: Early Booking 20% Έως 31/03/2021

Ταξιδέψετε από/προς Ελλάδα - Ιταλία με ευελιξία. ΔΩΡΕΑΝ Αλλαγή ή Ακύρωση έως 30/04!

Ελλάδα – Ιταλία – Προσφορά Early Booking

 

Ανυπομονείτε να απολαύσετε ξανά στιγμές ανεμελιάς; Κλείστε τα εισιτήριά σας νωρίς και οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας στις Γραμμές της Αδριατικής με αυτή τη μοναδική προσφορά περιορισμένης διάρκειας: Early Booking 20%!

Κάντε κράτηση έως 31/03/2021 και απολαύστε:

  • 20% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων, για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.
  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές της Minoan Lines για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.
  • Ευελιξία στις κρατήσεις, χωρίς ακυρωτικά έως 30/04/2021!

Όσο για την ημέρα του ταξιδιού, σας ενημερώνουμε ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας στα πλοία, τα γραφεία και τα πρακτορεία μας. Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

Χρήσιμες Πληροφορίες.

  • H προσφορά Early Booking 20%* ισχύει για δρομολόγια στην Γραμμή Ιταλίας μέχρι 31/12/2021 και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
  • Έως και τις 30/04/2021 τα εισιτήρια με Early Booking μπορούν να τροποποιηθούν καθώς και να ακυρωθούν χωρίς χρέωση.
  • Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στα οχήματα που περιλαμβάνονται στην προσφορά Camping All Inclusive.

Ξεκινήστε την κράτησή σας:

Online Κρατήσεις

E.g., 28-01-2021
E.g., 28-01-2021

 

*Μετά τις 30/04/2021 οι ναύλοι για εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται. Εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο, μπορεί να αλλαχθεί η ημερομηνία ταξιδιού ή τα εισιτήρια να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων Early Booking σε ανοικτής ημερομηνίας, ο επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει κατά την επικύρωση της νέας ημερομηνίας ταξιδιού, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στο/α σκέλος/η της διαδρομής που έχει μεταβληθεί.

*Δεν εφαρμόζεται στα σταθερά τέλη. Δεν ισχύει σε κρατήσεις με ανοιχτή επιστροφή (Open Date). Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται.

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.