Οι Μινωικές Γραμμές για άλλη μια χρονιά είναι κοντά στις οικογένειες των επιτυχόντων μαθητών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 και τους προσφέρει τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στη μετακίνησή τους για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2023.

Όροι & προϋποθέσεις:

• Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τη σελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ( https://results.it.minedu.gov.gr/ ) μαζί με το Δελτίο εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 (ή φωτοτυπίας αυτού), κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

• Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν επιπλέον και για έως 2 (δύο) μέλη της οικογένειας του επιτυχόντα που θα τον συνοδεύουν κατά τη μετάβαση. Η παροχή ωστόσο αφορά και στην επιστροφή των μελών της οικογένειας ακόμα και χωρίς τον επιτυχόντα, με την επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής και του Δελτίου εξεταζόμενου (ή φωτοτυπίας) αυτού.