Κάντε κράτηση τώρα!

Η MINOAN LINES συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 2023 και επιδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της, προσφέροντας τους, ειδικές εκπτώσεις στα καλοκαιρινά τους ταξίδια, σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού που εξυπηρετεί.

 Συγκεκριμένα:

·Στη γραμμή Πειραιά – Ηρακλείου (μετ’ επιστροφής)*

ü 50% ΕΚΠΤΩΣΗ σε θέση Deck


·Στη γραμμή Πειραιά – Μήλου – Ηρακλείου (μετ’ επιστροφής)*

ü 50% ΕΚΠΤΩΣΗ σε θέση Deck


*Η παροχή ισχύει και για τα ημερήσια δρομολόγια

Όροι & προϋποθέσεις:

·     Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 (ή φωτοτυπίας αυτού), κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

·     Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν για ταξίδια που θα έχουν ολοκληρωθεί έως και τις 10/07/2023.


Κάντε την κράτηση σας από το e-booking της Minoan επιλέγοντας στο Βήμα 2 στο πεδίο “Έκπτωση“ την επιλογή «STUDENT PASS 50%»

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας εύκολα και γρήγορα από το Minoan Lines Online Booking!


MINOAN LINES BONUS CLUB…επιπλέον πόντοι και προνόμια

Η MINOAN LINES προσκαλεί όλους τους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, με την ηλεκτρονική τους εγγραφή. (Απαραίτητη προυπόθεση η αποστολή της μαθητικής ταυτότητας εξεταζόμενου και ο αριθμός της Bonus Club κάρτας στο bonusclub@minoan.gr)

Με την εγγραφή τους αποτελούν πλέον μέλη της μεγάλης οικογένειας της MINOAN LINES και συλλέγουν πόντους. Απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, δωρεάν εισιτήρια (με εξαργύρωση πόντων) και εκπτώσεις/προσφορές στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο “Minoan Lines Bonus Club” όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα μας www.minoan.gr ή να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” στα τηλέφωνα 2810-399850, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00 ή στο e-mail: bonusclub@minoan.gr