Αγαπητά μέλη του Minoan Lines Bonus Club

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι σχετικά με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Minoan Lines Bonus Club.

Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές τιμές της Falken για τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club δείτε τιμές εδώ (αφορά μόνο στα επιβατικά ελαστικά).

Ο σκοπός της συγκεκριμένης προσφοράς είναι να σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας και να απολαύσετε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι για εσάς και την οικογένειά σας στο δρόμο και μια υπέροχη κρουαζιέρα χρησιμοποιώντας τα πολυτελή cruise ferries Minoan Lines.

 

Μερικές πληροφορίες από την πλευρά μας προκειμένου να συστηθούμε σαν εταιρεία:

Η Falken Tyre Europe GmbH είναι η ευρωπαϊκή θυγατρική της ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρείας ελαστικών, Sumitomo Rubber Industries Ltd., με περίπου 33.000 εργαζόμενους και είναι ο έκτος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο.

Από την Ευρωπαϊκή της έδρα στο  Offenbach / Main της Γερμανίας, η εταιρεία διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, pick-ups και SUV τόσο σαν πρώτη τοποθέτηση όσο και για το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς . Όλα τα προϊόντα Falken συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO 9001, ISO / TS 16949 και ISO14001. Έχoντας συμμετάσχει   και δοκιμαστεί στις πιο απαιτητικές σειρές αγώνων στον κόσμο , τα ελαστικά Falken παρέχουν τη μέγιστη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια. Η μάρκα Falken συμμετέχει στις συναρπαστικές/υψηλής τεχνολογίας πλατφόρμες όπως Motorsports με μια Porsche 911 GT3 R και BWM M6 GT3, στο Red Bull Air Race, στο AUDI Sportpark και στην Bundesliga με την ομάδα FC Ingolstadt 04.

Η συνεργασία μας με την Minoan Lines, την ακτοπλοΪκή εταιρεία με τα πολυτελέστερα cruise ferries στην Μεσόγειο, θα πραγματοποιηθεί μέσω του επίσημου διανομέα μας στην Ελλάδα, την εταιρεία STS Α.Ε. (Super Tire Service Α.Ε.), η οποία προσφέρει όλη την γκάμα των υψηλών προδιαγραφών καλοκαιρινών ελαστικών.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας , μπορείτε να μας καλείτε στην παρακάτω τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας, μέσω της οποίας «το ταξίδι της αντικατάστασης των ελαστικών σας» θα είναι όσο πιο απλό γίνεται.

Επικοινωνήστε λοιπόν με τον επίσημο διανομέα μας στην Ελλάδα την SUPER TIRE SERVICE Α.Ε. στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 6121215

ΥΠΕΥΘΥΝΗ : Κα ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Επισκεφθείτε το www.sts-sa.gr και δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας.