Δείτε τις παροχές σε απλά μέλη εδώ

 

Δείτε τις παροχές σε Χρυσά μέλη εδώ

 

Σύντομη Παρουσίαση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, κατέστη «καταλύτης» των εξελίξεων στο χώρο της υγείας. Εισήγαγε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και εξασφάλισε συνεργασία με κορυφαίους, στον τομέα τους, επιστήμονες, προσφέροντας υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές των αναγνωρισμένων παγκοσμίως νοσοκομειακών ιδρυμάτων.

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους οργανισμούς υγείας και πλέον αξιόπιστο πάροχο διαγνωστικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών λειτουργεί 8 υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες με συνολικά 1.200 νοσηλευτικές κλίνες, απασχολεί 2.800 συνεργάτες ιατρούς υψηλού κύρους και 3.000 εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Επτά από τις νοσοκομειακές μονάδες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Π. Φαλήρου, το Ιατρικό Περιστερίου και το Ιατρικό Δάφνης. Το όγδοο νοσοκομείο, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (Γενικό, Παιδιατρικό & Μαιευτικό/Γυναικολογικό), βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα και θεωρείται, σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College

της Μ. Βρετανίας, «η πιο σύγχρονη νοσοκομειακή μονάδα στην Ευρώπη».

Οι νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015 για το σύνολο των υπηρεσιών τους, κατά ISO 22000:2005 για τις επισιτιστικές τους υπηρεσίες και κατά ISO 14001 για την περιβαλλοντική τους διαχείριση. Επιπλέον, η ποιότητά τους έχει επιβραβευθεί με την πιστοποίηση Temos “Quality in International Patient Care”, καθώς και με το ακόμα πιο αυστηρό Temos “Excellence in Medical Tourism”, ενώ έχουν περιληφθεί στις λίστες “Best Hospitals Worldwide 2014, 2015” και “Preferred Partner Hospital 2016, 2017”.

Ο Όμιλος διαθέτει, ακόμα, ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών που αποτελείται από

390 διαγνωστικά κέντρα, 8 μονάδες αιμοκάθαρσης, καθώς και ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο επίσημων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Πιστός στο όραμα του ιδρυτή του να αναστρέψει το κύμα εκροής Ελλήνων ασθενών προς το

εξωτερικό, τη δεκαετία του ’80, ο Όμιλος πέρασε ακόμα «ένα βήμα μπροστά» με τη λειτουργία ιδιωτικής νοσηλευτικής πτέρυγας και υπηρεσίας άμεσης ιατρικής βοήθειας με ιδιόκτητα ασθενοφόρα, για πρώτη φορά στην ιστορία της τότε ΕΣΣΔ, στο μεγαλύτερο κρατικό Νοσοκομείο της Μόσχας. Στη συνέχεια ίδρυσε υπερσύγχρονα και εξειδικευμένα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία (τρία στο Βουκουρέστι και ένα στο Πλοέστι), ενώ με την προσέλκυση διεθνών ασθενών στην Ελλάδα, συνεισφέρει στην εθνική οικονομία με συντονισμένες ενέργειες Ιατρικού Τουρισμού.

Διατηρεί, τέλος, σταθερές συνεργασίες σε Βόρεια Αφρική, Βαλκάνια, την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.