Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία του Minoan Lines Bonus Club με το Greekbooks.gr 

Η συνεργασία προσφέρει στα μέλη του Minoan Lines Bonus Club τα παρακάτω προνόμια :

 

Φυσικά καταστήματα greekbooks.gr

  • έκπτωση 30% στα βιβλία των εκδοτικών οίκων του ομίλου ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε («Εκδόσεις Σμυρνιωτάκη», «Εκδόσεις Ωκεανίδα», «Εμπειρία Εκδοτική», «Ερευνητές», «Ισόρροπον»)
  • έκπτωση 15% στα βιβλία των υπόλοιπων εκδόσεων που διατίθενται στα καταστήματα.

(εξαιρούνται οι τίτλοι των βιβλίων της τελευταίας διετίας, καθώς υπόκεινται στη νομοθεσία περί ενιαίας τιμής βιβλίου).

 

Διάρκεια προγράμματος: Αόριστη

 

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) greekbooks.gr


Τα μέλη κατά την παραγγελία τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.greekbooks.gr, θα μπορούν να αναγράφουν τον εκπτωτικό κωδικό: MINOAN_LINES_2022, αποκτώντας αυτόματα επιπλέον έκπτωση 15-20% επί της τελικής αξίας της παραγγελίας τους.

Διάρκεια προγράμματος: Αόριστη

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρία

 

Η ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., είναι η εταιρεία-ναυαρχίδα της οικογένειας Σμυρνιωτάκη, η οποία δραστηριοποιείται μισό σχεδόν αιώνα στον κλάδο των εκδόσεων-εκτυπώσεων και η οποία σήμερα είναι πλέον η κορυφαία εταιρεία στην έκδοση, την παραγωγή και τη διακίνηση κάθε είδους βιβλίου και εντύπου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαθέτοντας 5 φυσικά καταστήματα greekbooks.gr και το πλέον σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά του βιβλίου και όχι μόνο.

Στόχος του greekbooks.gr είναι να αποτελεί για το σύνολο του Ελληνισμού που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και όχι μόνο για τις αγορές του, τον πληρέστερο, λειτουργικότερο και ποιοτικότερο σε εξυπηρέτηση προορισμό αγορών και απόκτησης πληροφοριών, κυρίως γύρω από τον κόσμο του βιβλίου και όχι μόνο. Πρώτο μέλημα οι εγγυημένα καλύτερες τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προσφορά, δίνοντας έτσι οικονομικές λύσεις σε όλους τους πελάτες μας.


Επισκεφθείτε το www.greekbooks.gr και δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας.