Η Zeus International είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται βρίσκονται σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Το όραμα της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα και εμπειρίες διαμονής, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με ζεστή φιλοξενία.


Ανεξαρτήτως επιλογής ξενοδοχείου, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα να ανακαλύψετε στους παραπάνω προορισμούς. Για ένα city break που τα έχει όλα επιλέξτε κάποιο από τα πολυτελή city hotel μας στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίστε τις κρυμμένες ομορφιές του Βουκουρεστίου, την κοσμοπολίτικη αύρα του Μιλάνου ή τη συγκλονιστική ακτογραμμή της Κροατίας με προτάσεις διαμονής που ξεχωρίζουν και γίνονται σημείο αναφοράς!


Παραθαλάσσια resorts στις καλύτερες παραλίες της Ανατολικής Αττικής και στο Λουτράκι συνιστούν τέλειες επιλογές για εξορμήσεις μια ανάσα από το Αεροδρόμιο της Αθήνας και δίπλα στους πιο αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής και της Πελοποννήσου. Όσο για τα πολυτελή resorts μας στην Κρήτη αλλά και στην Κύπρο, εγγυώνται αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.


Οι άνθρωποί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο παραμονής σας. Στόχος μας, εξάλλου, είναι να προσφέρουμε ταξιδιωτικές εμπειρίες εξασφαλίζοντας τους μελλοντικούς ambassadors του οράματός μας.


www.zeusintl.com


Προνόμια για τα μέλη Bonus Club


  • 10%* έκπτωση στις τρέχουσες τιμές διαμονής


Προνόμια για τα μέλη Bonus Club Gold


  • 15%* έκπτωση στις τρέχουσες τιμές διαμονής


*Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα προσφορά ή έκπτωση και ισχύουν βάσει διαθεσιμότητας. Απαραίτητη είναι η αναφορά κατά την τηλεφωνική ή με e-mail κράτηση του αριθμού της κάρτας μέλους καθώς και η επίδειξή της στο check-in στο ξενοδοχείο.



Hotels Managed by Zeus International



ΚΡΗΤΗ


Wyndham Grand Crete Mirabello Bay



ΑΘΗΝΑ


Wyndham Grand Athens


Wyndham Athens Residence


K29



ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ


Dolce Attica Riviera


Ramada Attica Riviera



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Lazart Hotel



ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Wyndham Loutraki Poseidon Resort


Ramada Loutraki Poseidon Resort



Μάθετε περισσότερα


www.zeusintl.com