Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια συντήρηση και επισκευή των πλοίων των Μινωικών Γραμμών,H/S/F’s KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE που επέστρεψαν από το Σάββατο, 26/11/2016, στα προγραμματισμένα καθημερινά τους δρομολόγια, στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ.                                                                                         

 

Η διοίκηση της εταιρείας, πρόεδρος του Δ.Σ. της οποίας είναι ο κ. Emanuele Grimaldi και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, συνεκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής που διανύουμε και τις ανάγκες της χώρας μας για στήριξη και αναδιοργάνωση του παραγωγικού της ιστού, αποφάσισαν να αναθέσουν τις εργασίες που απαιτούνται στα ελληνικά ναυπηγεία, ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΡΟΥ.                                                                                                 

 

Η επιλογή αυτή, πέραν της συναισθηματικής αξίας, αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης προς αυτό το ιστορικό και καταξιωμένο διεθνώς ναυπηγείο και βασίστηκε κατά πολύ, στην ποιότητα των παρεχόμενων υψηλών - εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει, μέσω του έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού του.

 

Έτσι, με την κίνηση αυτή η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών συνέβαλε αποφασιστικά, τόσο στη βιώσιμη λειτουργία του εν λόγω ναυπηγείου στο οποίο απασχολούνται σήμερα 500 περίπου εργαζόμενοι, όσο και στην αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς που αποτελείται από μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και συνεργαζόμενα με τη μονάδα των ναυπηγείων εξωτερικά συνεργεία.                                                                          

 

Παράλληλα, έδωσε έμπρακτα το παράδειγμα, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες του κλάδου της ελληνικής ναυτιλίας, οι οποίες επιλέγουν ναυπηγεία ξένων χωρών για τις καθιερωμένες επισκευές του στόλου τους.

 

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών

Ηράκλειο, 12 Δεκεμβρίου 2016

 

Επισκεφτείτε το link https://youtu.be/GKsPpYuzpRs για να ακολουθήσετε την πορεία του H/S/F FESTOS PALACE κατά την αναχώρησή του από τα ναυπηγεία ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΡΟΥ μετά το δεξαμενισμό για την ετήσια συντήρησή του (Σύρος, 25 Νοεμβρίου 2016).