Συλλογή Πόντων, Κάρτες & Προνόμια

Το πρόγραμμα επιβράβευσης του Minoan Lines Bonus Club βασίζεται στην συλλογή πόντων. Όσους περισσότερους πόντους συλλέγετε στην κάρτα σας, από τις αγορές εισιτηρίων και προϊόντων από το εστιατόριο À la Carte και τα καταστήματα των πλοίων μας, τόσα περισσότερα και τα προνόμια.


Οι κάρτες του Minoan Bonus Club:


  1. Προσωρινή Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club
  2. Απλή Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club
  3. Minoan Lines Bonus Club-Gold

Πώς λειτουργεί;

Αμέσως μετά την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής σας, θα παραλάβετε αυτόματα την «Προσωρινή Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club», μέχρι να σας σταλεί η πλαστική κάρτα «Minoan Lines Bonus Club». Έτσι, θα μπορείτε να συλλέγετε πόντους από την πρώτη κιόλας μέρα!


Προσωρινή Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club

Η «Προσωρινή Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club» θα σας δοθεί σε έντυπη ή σε online μορφή, μόλις συμπληρώσετε την αίτησή σας. Με την προσωρινή κάρτα σας θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη συλλογή πόντων από τις αγορές των εισιτηρίων σας, επιδεικνύοντάς την ή αναφέροντας προφορικά τον οκταψήφιο προσωπικό κωδικό που αναγράφεται πάνω σε αυτή.


Όσο για την συλλογή πόντων από τα εστιατόρια και τα καταστήματα των πλοίων, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να πάρετε στα χέρια σας την πλαστική «Κάρτα Μέλους Minoan Lines Bonus Club». Συνήθως, η αποστολή της γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε εάν έχετε συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία και τη διεύθυνσή σας, δεν θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση.