Προνόμια Minoan BonusClub


To εκπτωτικό χωριό ΜcArthurGlen θα προσφέρει στα μέλη του Minoan Lines Bonus Club την κάρτα Fashion Passport, με την οποία θα έχουν έκπτωση μέχρι και -20% στις τιμές outlet.


Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους BonusClub ή του σχετικού email.


Για την παραλαβή του Fashion Passport, τα μέλη παρακαλούνται όπως επισκεφτούν το Κέντρο Εξυπηρέτησής μας.


Τo Fashion Passport ισχύει αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το προβλεπόμενο διάστημα από την ημερομηνία έκδοσης.


About:


Ο όμιλος McArthurGlen υποδέχεται περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως στα 25 designer outlets που διατηρεί σε 10 χώρες – Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Κάτω Χώρες, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.


Τα κέντρα μας φιλοξενούν περισσότερα από 3.000 καταστήματα των πιο συναρπαστικών και πολυτελών lifestyle brands παγκοσμίως, με νέα ονόματα να προστίθενται κάθε εβδομάδα.


To εκπτωτικό χωριό της Αθήνας λειτουργεί από το 2011 και αποτελεί την πρώτη επένδυση του McArthurGlen στην Ελλάδα. Διαθέτοντας περισσότερα από 100 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, είναι σε θέση να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία shopping.


Σε απόσταση 25 χλμ. ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται περισσότερους από 4 εκατομμύρια ανθρώπους τον χρόνο.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:


McArthurGlen Designer Outlet, Κτίριο E71, 19004 Σπάτα, Αθήνα – Ελλάδα


T: +30 210 6630840 - infoathens@mcarthurglen.com - www.mcarthurglenathens.gr