Η παραλία στα Φαλάσαρνα είναι ίσως η διασημότερη παραλία των Χανίων και όχι άδικα αφού έχει κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης παραλίας της Κρήτης, αλλά και μια θέση ανάμεσα στις 10 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Το μυστικό της είναι ότι δεν πρόκειται για μία αλλά για ένα σύμπλεγμα από πέντε παραλίες, έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη!

Αν μένετε στην πόλη των Χανίων θα χρειαστεί να διανύσετε περίπου 53 χιλιόμετρα για να φτάσετε σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο με την αμμουδερή παραλία που εκτείνεται σε χιλιόμετρα. Η φυσική ομορφιά της θα σας εντυπωσιάσει πριν ακόμα την προσεγγίσετε, αφού ξεκινά να είναι ορατή από το σημείο λίγο πριν το χωριό Πλάτανος. Εκεί, θα σας προτείναμε να κάνετε μια στάση και να απαθανατίσετε την μοναδική θέα.

Φτάνοντας στην παραλία, το σκηνικό έχει ως εξής: ψιλή χρυσαφένια άμμος, κρυστάλλινα νερά και τροπική ομορφιά. Από εκεί και πέρα εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να καθίσετε στην οργανωμένη παραλία της Παχιάς Άμμου που βρίσκεται στη μέση, αν θέλετε να απομονωθείτε στην βόρεια ή τη νότια παραλία ή ακόμα και να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Φαλάσαρνας, που βρίσκεται στην άκρη.

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.