Η εκδρομή στην Αντίπαρο αποτελεί must για κάθε επισκέπτη της Πάρου. Είτε για μια ολόκληρη μέρα είτε για μερικές ώρες, η Αντίπαρος θα σας υποδεχτεί και θα σας μαγέψει με τη γραφική ομορφιά της και τις ιδιαίτερες επιλογές για διασκέδαση, ψώνια και φαγητό.

Το πρωί,  η Αντίπαρος είναι ιδανική για μπάνιο σε παραλίες με καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά και σπηλιές, όπως ο Επιτάφιος. Μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες είναι η Φανερωμένη, ο Άγιος Σώστης, το Φανάρι και ο Σωρός. Άλλες οργανωμένες, άλλες απομονωμένες, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά.

Εκτός από το γραφικό λιμανάκι της Αντιπάρου στο οποίο θα φτάσετε με το ferry boat από την Πάρο, αξίζει να περπατήσετε στα σοκάκια, από όπου ξεπροβάλλει η Αγία Μαρίνα, ο ανεμόμυλος και τα κατάλευκα κυκλαδόσπιτα. Από την γραφική πλατεία του νησιού μπορείτε αμέσως να βρεθείτε στο Κάστρο και να μεταφερθείτε σε μια άλλη εποχή.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ, το λιαστό ψάρι «γούνα», αλλά και τη νυχτερινή ζωή του νησιού, η οποία ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στη θρυλική ντισκοτέκ «La Luna».

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.