Η Χώρα της Μυκόνου συνδυάζει την κοσμοπολίτικη αύρα με την κυκλαδίτικη ομορφιά και δημιουργεί αυτό το γραφικό τοπίο που έχει αποτυπωθεί σε εκατομμύρια φωτογραφίες μέχρι σήμερα.

Η βόλτα στη Χώρα ξεκινά από το Παλιό Λιμάνι με τα πολυτελή σκάφη και τις θαλαμηγούς, συνεχίζεται στην Πλατεία της Μαντώς Μαυρογένους και καταλήγει στην άκρη του Γιαλού. 

Η οδός Ματογιάννι ή τα Ματογιάννια, είναι ένα από τα πολυσύχναστα σοκάκια της Χώρας, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε, να ψωνίσετε, να φάτε ή να πιείτε το ποτό σας. Άλλωστε, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στη Χώρα της Μυκόνου!

Η γραφική Μικρή Βενετία, γνωστή στους ντόπιους ως Αλευκάντρα, με τα κρεμαστά, πολύχρωμα μπαλκόνια της αποτελεί ένα ακόμα σημείο ενδιαφέροντος, το οποίο θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμά σας και να απολαύσετε τη μαγεία της δύσης, καθώς ο ήλιος βουτάει και χάνεται στη θάλασσα. 

Επίσης, μια βόλτα και μία φωτογραφία στους κυκλαδίτικους μύλους είναι ένα από τα… αναμνηστικά που δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας από το νησί των ανέμων! 
 

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.