Δελτία Τύπου

26/08/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !
Η MINOAN LINES ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2015
ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ MINOAN LINES BONUS CLUB

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η MINOAN LINES ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !
 
 
Η Minoan Lines συγχαίρει όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή της προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια στις γραμμές που δραστηριοποιείται. 
 
Στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, η Minoan Lines προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης  τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.
Συγκεκριμένα:
 
50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα VIP καθίσματα και deck
30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)
20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα
 

 

Όροι & προϋποθέσεις:

Οι παραπάνω εκπτώσεις θα ισχύουν από 26/08/2015 έως και 15/10/2015 για τους επιτυχόντες μαθητές και για τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.
 
Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
 
Όμως οι παροχές της Minoan Lines δεν σταματούν εδώ…!
 
 
 
 
 
 
Η Minoan Lines προσκαλεί όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά,  ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: bonusclub@minoan.gr ή φαξ 2810 342607.
 
Με την εγγραφή τους όλα τα μέλη της οικογένειας της Minoan Lines απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα που υπάρχουν, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες της Minoan Lines
 
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο “Minoan Lines Bonus Club” όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα μας www.minoan.gr ή να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” στα τηλέφωνα 2810-399850 & 399856, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00 ή στο e-mail: bonusclub@minoan.gr.
 
Επίσης, για κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο).
 
 
 
Από το Γραφείο Τύπου
της MINOAN LINES
Ηράκλειο, 26/08/2015

21/08/2015 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΕΠΙΝΑΥΛΟΥ 3% ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ

« Οι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, με βάση το νόμο 4336/2015, καταργήθηκε από σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου, η επιβάρυνση του επίναυλου 3%  στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων στις γραμμές εσωτερικού που δραστηριοποιείται η εταιρεία.»Από το Γραφείο Τύπου
των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
Ηράκλειο, 21 Αυγούστου 2015
 

26/06/2015 Πάρε τον παλμό και έλα μαζί μας - Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (video)

Ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και με υψηλή αισθητική καταγραφή video κυκλοφόρησε το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης, υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και Οργάνωση του Μιχαήλ Μαρακομιχελάκη.

 

Σκηνοθεσία - Μοντάζ : Αλέξανδρος Χατζηπαναγιώτης

Διασκευή - Ενορχήστρωση: Μιχαήλ Μαρακομιχελάκης

Μουσική : Γιάννης Μαρκόπουλος

14/05/2015 OI ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους στο κοινωνικό σύνολο και στέκονται δίπλα στις οικογένειες της Κρήτης που πλήττονται από την κρίση, προσφέροντας στους υποψήφιους μαθητές, στους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, και στα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στις μετακινήσεις τους στα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, με τα πλοία της εταιρείας, στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

 

Συγκεκριμένα,  η παραπάνω έκπτωση χορηγείται  για τη συμμετοχή των υποψηφίων:

 

α.στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 09-06-2015 έως και την Τρίτη  16-06-2015

β.στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17-06-2015 έως και την Τετάρτη 24-06-2015, ή

γ.στις προκαταρτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου 2015 (σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί από κάθε Σχολή).

 

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου /υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση του υποψήφιου μαθητή και του συνοδού του στο πλοίο.
  • Η παραπάνω παροχή ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός από DECK & VIP.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο).                       

 

Από το Γραφείο Τύπου

των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Ηράκλειο, 14Μαΐου 2015

07/05/2015 “LAND ROVER ADVENTURE GREECE 2015”: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΟΑΝ LINES…

 

Tην Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, ξεκίνησε ένα μοναδικό θεματικό project  περιήγησης, με την ονομασία “LAND ROVER ADVENTURE GREECE 2015», το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και τη χορηγική υποστήριξη για τη θαλάσσια μεταφορά επιβατών και οχημάτων της Minoan Lines.

Στο πρώτο στάδιο υλοποίησης του project, έξι αυτοκίνητα με εκπροσώπους των χορηγών, ταξίδεψαν από τη Γερμανία στην Κρήτη, μέσω Αγκώνας προς Πάτρα και από Πειραιά προς Ηράκλειο Κρήτης, με τα πλοία της Minoan Lines και απόλαυσαν την πολυτέλεια, τη φιλοξενία και τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η εταιρεία.

Η Minoan Lines, χορηγικός υποστηρικτής αυτού του μοναδικού εγχειρήματος, θα προβάλλεται συνεχώς, μέχρι και το τέλος του project, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους χιλιάδες Γερμανούς τουρίστες, που αποτελούν άλλωστε και την κύρια, μεγάλη αγορά, που μεταφέρονται με αυτοκίνητα και campers, προς και από την Ελλάδα με πλοία.

 

Από το Γραφείο Τύπου
της MINOAN LINES
Ηράκλειο, 7 Μαΐου 2015