Δελτία Τύπου

28/08/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !

Η MINOANLINESΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2014

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ MINOANLINESBONUSCLUB

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η MINOANLINESΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !

 

 

Η MinoanLinesσυγχαίρει όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή της προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια στις γραμμές που δραστηριοποιείται.

 

Στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, η MinoanLines προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης  τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές. Συγκεκριμένα:

   50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα VIPκαθίσματα και deck
   30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)
   20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Οι παραπάνω εκπτώσεις θα ισχύουν από 29/08 έως και 30/09/2014 για τους επιτυχόντες μαθητές και για τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.
  • Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

 

Όμως οι παροχές της MinoanLinesδεν σταματούν εδώ…!

Η MinoanLinesπροσκαλεί όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές να εγγραφούν στο MinoanLinesBonusClubκαι να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά,  ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της MinoanLines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2014. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: bonusclub@minoan.grή φαξ 2810 342607.

 

Με την εγγραφή τους όλα τα μέλη της οικογένειας της MinoanLinesαπολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα που υπάρχουν, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες της MinoanLines.

 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο “Minoan Lines Bonus Club” όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα μας www.minoan.gr ή να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” στα τηλέφωνα 2810-399850 & 399856, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00 ή στο e-mail: bonusclub@minoan.gr.

 

Επίσης, για κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο).                  

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

της MINOANLINES

Ηράκλειο, 28Αυγούστου 2014

30/04/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας της Πρωτομαγιάς της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), την Πέμπτη 1 Μαΐου 2014, τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας από τα λιμάνια του Ηρακλείου, του Πειραιά και της Πάτρας θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (H/S/F KNOSSOS PALACE)
Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 21.30

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (H/S/F FESTOS PALACE)
Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους

Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες και οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά κατά την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του απόπλου (21:00).

•    ΠΑΤΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΑΓΚΩΝΑ (CRUISE OLYMPIA)
Αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους
Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες και οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται στο λιμάνι της Πάτρας κατά την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του απόπλου (18:00).


Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στις προγραμματισμένες αναχωρήσεις της MINOAN LINES από τα λιμάνια του Ηρακλείου, του Πειραιά, της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας ή της Αγκώνας, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810 229602, Πειραιάς: 210 4145744, Αθήνα: 210 3376910, Πάτρα: 2610 426000, Ηγουμενίτσα:26650 24404, Αγκώνα: +39 071 201708, Τεργέστη: +39 040 9896556 & +39 040 360333) και στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Από το Γραφείο Τύπου
της MINOAN LINES
Ηράκλειο, 30 Απριλίου 2014

28/04/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιατροί του Αιγαίου - ΠΑΓΝΗ

 

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
 …αγκαλιάζουν τους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΠΑ.Γ.Ν.Η.»
και «υιοθετούν» τη δράση τους!

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στα Γραφεία της εταιρείας στο Ηράκλειο, παρουσία του κ.Αντώνη Μανιαδάκη, Διευθύνοντα Συμβούλου των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, του κ. Μανόλη Βεληβασάκη, Προέδρου και της κας Δέσποινας Μωραϊτάκη, Γραμματέως της εθελοντικής ομάδας των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΠΑ.Γ.Ν.Η.», συνάντηση για την παράδοση του οφθαλμολογικού εξοπλισμού, αξίας 14.690€, που αγοράστηκε από τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, προκειμένου να διευκολυνθεί το εθελοντικό έργο των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΑ.Γ.Ν.Η» στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που εξυπηρετούν με τις υπηρεσίες τους στα ακριτικά νησιά και στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας.


Με αυτή την πράξη υιοθεσίας, η Διοίκηση των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ αποδεικνύει έμπρακτα για μία ακόμη φορά την ιδιαίτερη ευαισθησία, το κοινωνικό πρόσωπο και την υπευθυνότητα της εταιρείας σε ότι αφορά τη συνεισφορά της στην πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής και ιδιαίτερα της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης. Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα υποστηρίξουν οικονομικά και κοινωνικά, για τα επόμενα δύο χρόνια, τη δράση της εθελοντικής ομάδας των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΑ.Γ.Ν.Η.», συνδράμοντας σημαντικά στο έργο τους.  


Από το Γραφείο Τύπου
των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
Ηράκλειο, 25 Απριλίου 2014
 

09/04/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ώρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:
 
• ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (H/S/F FESTOS PALACE) 
Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 21.30
 
• ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (H/S/F KNOSSOS PALACE) 
Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους
 
Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες και οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά κατά την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του απόπλου (21:00).
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) στα κατά τόπους λιμεναρχεία ή λιμενικά γραφεία της εταιρείας.
 
Από το Γραφείο Τύπου
της MINOAN LINES
Ηράκλειο, 9 Απριλίου 2014
 

03/04/2014 ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ … στηρίζουμε τους νέους, που κάνουν χρυσά τα όνειρά τους

Συμμετέχοντας έμπρακτα, για μία ακόμα φορά, στην ανάδειξη των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό στον τόπο μας, η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών αποφάσισε να συμπεριλάβει στο χορηγικό  της πρόγραμμα του 2014, το χρυσό πρωταθλητή στους Παγκρήτιους Αγώνες KATA& KUMITEπαίδων Γιώργο Καλόγηρο του Αθανασίου, ετών επτά (7), του αθλητικού συλλόγου «ΑΙΟΛΟΣ».

 

Σε  μια εποχή που οι αρχές και οι αξίες υποβαθμίζονται είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τις Μινωικές Γραμμές να υποστηρίζουν σοβαρές αθλητικές προσπάθειες.

 

Από το Γραφείο Τύπου
της MINOAN LINES
Ηράκλειο, 3 Απριλίου 2014